Onze Projecten

Onze afgeronde, lopende en toekomstige projecten kunt u hieronder bekijken. Deze projecten dienen tevens als referentie projecten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Het is het Eindresultaat dat Telt

Reeds vanuit de ontwerpfase kijken we mee met de opdrachtgever na het uiteindelijk te behalen eindresultaat. Deze werkwijze leidt tot een realistische planning, borging van kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. 

Foto's

Samen aan de Schie in Oeverpark Overschie

BudoBouw realiseert voor opdrachtgever Slokker Breda de ruwbouw van deze twee paviljoen-achtige woontorens in een doorlopend groen landschap “het Oeverpark Overschie”.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in stalentunnelbekisting van Klink bekistingen uit Hasselt.

Foto's

Wervenkade in het nieuwe Stadswerven van Dordrecht

BudoBouw realiseert voor opdrachtgever Hazenberg Bouw | TBI te Vught de ruwbouw van het werk Wervenkade op een van de mooiste plekken in het nieuwe Stadswerven in historisch Dordrecht.

Een stoer gebouw met 63 woningen, een weelderig daklandschap en een inpandige parkeergarage. Wervenkade biedt een unieke kans om comfortabel en luxe te wonen aan het water. De uiterst duurzame woningen zijn gesitueerd rondom een groen binnenhof, trapsgewijs oplopend naar het water.

5-Tracks Wonen en Werken voor nieuwe generatie Breda

BudoBouw realiseert voor opdrachtgever J.P. van Eesteren te Gouda de ruwbouw van 5 Tracks aan de Stationslaan te Breda voor Up-Town en Mid-Town.

BudoBouw levert hiervoor de wandbekisting in samenwerking met Doka bekistingsystemen uit Oss en Klink bekisting uit Hasselt en de ondersteuning systemen met Matemco Hulpconstructies uit Ede.

Foto's

Zwembad de Sypel te Harderwijk

BudoBouw realiseert voor opdrachtgever van der Horst Aannemers te Mill de ruwbouw van Nieuwbouw zwembad de Sypel te Harderwijk.

BudoBouw levert hiervoor de wandbekisting in samenwerking met Doka bekistingsystemen uit Oss.

Foto's

AH Kruitfabriek en Appartementen te Muiden

BudoBouw realiseert voor opdrachtgever PHB Deventer B.V. de ruwbouw van AH Kruitfabriek en Appartementen te Muiden.

BudoBouw levert hiervoor de wandbekisting in samenwerking met Doka bekistingsystemen uit Oss en de ondersteuning systemen met Matemco Hulpconstructies uit Ede.

Baronie Fase 3 – 118 appartementen te Alphen aan de Rijn

BudoBouw realiseert voor opdrachtgever BVR Bouw Gorinchem de ruwbouw van de Baronie Fase 3 – 118 appartementen te Alphen aan de Rijn.

BudoBouw levert hiervoor de wandbekisting in samenwerking met Doka bekistingsystemen uit Oss en de ondersteuning systemen met Matemco Hulpconstructies uit Ede.

Foto's

LIDL HEERENVEEN

Nieuwbouw LIDL te Heerenveen, opdrachtgever Bouwbedrijf van de Ven B.V. te Veghel. Het monteren van prefab element, stalen liggers, wanden, kanaalplaat vloeren en het onder stempelen. Tevens het leveren van een rupskraan voor het gehele project.

Foto's

ENEXIS ZWOLLE

Nieuwbouw Enexis te Zwolle, opdrachtgever BAM Utiliteitsbouw Regio Oost te Zwolle. Het monteren van kolommen, kanaalplaatvloeren, prefab wandelementen, lift put, trafo put, dakvloeren en storten fundering.

Foto's

SPOORONDERDOORGANG FEANWALDEN

Spooronderdoorgang Feanwalden | Hurdegarijp, centrale AS ProRail. Het leveren, stellen en in het werk compleet aanbrengen van betonwerkzaamheden inclusief de daarbij behorende veiligheidsvoorzieningen. Alles uitgevoerd in traditionele bekisting werkzaamheden.

Foto's

APPARTEMENTEN BLOEMENDAAL

Appartementen te Bloemendaal, opdrachtgever Ouwehand Bouw Gorinchem B.V. Het bouwen van een luxe appartementen complex inclusief liften, trappen, balkons en parkeerkelder.

Foto's

MONTESSORI COLLEGE NIJMEGEN

Het nieuwe Montessori College biedt onderdak aan ruim 1.400 middelbare scholieren. Waar zij voorheen over drie verschillende locaties in Nijmegen gevestigd waren, is voor de nieuwbouw gekozen voor één locatie.

Foto's

ISALA KLINIEKEN ZWOLLE

De uitbreiding van de Isala Klinieken in Zwolle zijn gereed, nu wordt het oude ziekenhuis gesloopt. Op de oude plek van het ziekenhuis komt een park en een tijdelijk onderkomen voor oogheelkunde. BudoBouw heeft in het voorjaar van 2014 voor de BAM de fundering gemaakt voor de oogheelkunde afdeling.

Foto's

ZORGCENTRUM EWOUD IJSSELSTEIN

Voor zorgorganisatie Vecht en IJssel heeft atelier Dutch een ontwikkelingsplan opgesteld voor de integrale vernieuwing van het huidige complex Ewoud in IJsselstein.

Foto's

IKEA UTRECHT

In opdracht van ASK Romein Bouw bouwt BUDOBOUW mee aan het uitbreidingstraject van Ikea Utrecht.

De Utrechtse vestiging krijgt een nieuwe parkeergarage van respectievelijk 2 en 3 lagen met ernaast een sportaccommodatie. Op de bovenste verdieping worden sportvelden aangelegd.

Foto's

APPARTEMENTEN ZWANEBLOEM ALPHEN

Nieuwbouw 24 Appartementen Zwanebloem Alphen aan den Rijn, opdrachtgever Sprangers Bouwbedrijf Delft. Centraler gelegen dan de nieuwe woonwijk Zwanebloem in Alphens Kerk en Zanen kunt u haast niet krijgen. Maar ondanks de aanwezigheid van al die randstedelijke voorzieningen, waant u zich hier toch vooral in een dorp.

Wij zijn bedreven in Beton & Montage

BudoBouw BV is gespecialiseerd in traditioneel betonwerk, funderings-herstel, de montage van prefab beton, complete staal- en betonskeletten en het leveren van prefab betonnen onderdelen.

Het is belangrijk, als je met zoveel partijen op één project zit, dat je goed op elkaar weet in te spelen, dat de communicatie goed is en de samenwerking transparant.

Hoe hoog de werkdruk ook is, kwaliteit en veiligheid hebben altijd prioriteit. Het is het eindresultaat dat telt.

BudoBouw werkt volgens de methode Bewuste Bouwers, waardoor de omgeving zo weinig mogelijk overlast van de bouw ondervindt.

Contact

088 - 506 49 00

Bezoek Ons

Katwolderweg 8a
8041 AD Zwolle

Email

info@budobouw.nl

Openingstijden

Ma: 8:00 - 17:00
Di: 8:00 - 17:00
Wo: 8:00 - 17:00
Do: 8:00 - 17:00
Vr: 8:00 - 17:00
Za: Gesloten
Zo: Gesloten

Kom In Contact