Kwaliteit, Veiligheid, Duurzaamheid

BudoBouw is een gerenommeerd bedrijf in beton bouwend Nederland. Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid zijn bepalend in onze werkzaamheden.

Het is het eindresultaat dat telt

Geen project is gelijk, de opdrachtgever staat centraal en vertrouwen is de basis voor de toekomst. De markt waarin we ons begeven is en blijft onderhevig aan veranderen wet- en regelgeving. Het belang van toegesneden informatie en optimale communicatie neemt hierdoor alleen maar toe.

Reeds vanuit de ontwerpfase kijken we mee met de opdrachtgever na het uiteindelijk te behalen eindresultaat. Deze werkwijze leidt tot een realistische planning, borging van kwaliteit en leverbetrouwbaarheid. “Het is het eindresultaat dat telt.“

De kracht van BudoBouw

De kracht van BudoBouw zit in onze gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Onder leiding van onze specialiseerde uitvoerders | projectleiders zijn ze gewend aan het werken onder tijdsdruk, dit heeft geen invloed op de kwaliteit en veiligheid van het bouwproces. Door de continue veranderende wet- en regelgeving worden onze medewerkers geschoold om de kwaliteit en veiligheid te kunnen garanderen.

Er is nog een factor die BudoBouw sterk maakt. Zij betrekt de kranen en machinisten uit de eigen organisatie Kraaninspectie Nederland. De machinisten en bouwers zijn dusdanig op elkaar ingespeeld dat de samenwerking optimaal verloopt, ook dat bevordert de snelheid van het bouwproces.

Projecten

Jaar ervaring

Over duurzaamheid kunnen we heel concreet zijn

BudoBouw ziet het belang van duurzaam bouwen: verantwoord omspringen met energie, grondstoffen, de omgeving en onze medewerkers.

Er is ruime aandacht voor milieuvervuiling en energieverbruik tijdens het bouwproces, transport en verwijdering (na gebruik). De toeleveranciers worden hierop getoetst en geselecteerd om te komen tot een duurzaam en verantwoord bouwproces.

Kwaliteit is Veiligheid

BudoBouw is een bewuste bouwer: onze omgevingssensitiviteit als bewuste bouwer komt onder meer tot uitdrukking in onze aandacht die uitgaat naar de veiligheid van onze medewerkers en die van onze opdrachtgever dan wel onze onderaannemers.

Extra service bied BudoBouw door regelmatig te controleren op kwaliteit en voortgang van het productieproces van toeleveranciers, tevens als de opdrachtgever dit verlangt. Hiermee kunnen stagnatie en onvolkomenheden in het bouwproces zoveel mogelijk vroegtijdig voorkomen worden.

Ons Team

De kracht van BudoBouw zit in onze gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers.

Denis van Wijk

Denis van Wijk

Directeur-eigenaar

088-5064990

denis@budobouw.nl

Frank van Pijkeren

Frank van Pijkeren

Veiligheidskundige

088-5064980

frank@budobouw.nl

Jeroen van Ostaijen

Jeroen van Ostaijen

Bedrijfsleider

088-5064970

jeroen@budobouw.nl

Leo Bergenhenegouwen

Leo Bergenhenegouwen

Calculator

088-5064930

leo@budobouw.nl

Michiel Rouwenhorst

Michiel Rouwenhorst

Werkvoorbereider

088-5064920

michiel@budobouw.nl

Melissa Weidema

Melissa Weidema

Administratrice

088-5064900

administratie@budobouw.nl

Contact

088 - 506 49 00

Bezoek Ons

Katwolderweg 8a
8041 AD Zwolle

Email

info@budobouw.nl

Openingstijden

Ma: 8:00 - 17:00
Di: 8:00 - 17:00
Wo: 8:00 - 17:00
Do: 8:00 - 17:00
Vr: 8:00 - 17:00
Za: Gesloten
Zo: Gesloten

Kom In Contact